Mitä Helsieni on?
Kiertotaloutta ja kaupunkiviljelyä
Helsieni on kiertotalousyritys, joka kasvattaa sieniä läheltä saaduissa raaka-aineissa kuten kahvinporoissa. Tavoitteemme on tuottaa paikallista ja terveellistä ruokaa Suomessa ja sen lähiympäristössä. Helsieni etsii ihmisiä ja yrityksiä, jotka uskovat ruoan paikalliseen tuotantoon, kaupunkiviljelyyn ja kiertotalouteen.
Tiimimme
Chris Holtslag
Chief Coffee Waste Cyclist
Kuvassa vasemmalla
Chris nauttii uuden luomisesta, yrityksistä jazz-bändeihin. Hän on lentävä hollantilainen designer, joka pyöräilee ympäri Helsinkiä. Tankatessaan hän nauttii mausteista Intialaista tai Etelä-Amerikkalaista ruokaa: Ay caramba!
Paras osterivinokasruoka: Sieni-ceviche!
+358 404712738
Stéphane Poirié
Sieninsinööri
Kuvassa oikealla
Kun Stéphane ei ole maistelemassa Chrisin valmistamia herkullisia lounaita, hän on äänekäs sieninsinööri, luomusähköviljelijä, innokas kanasaxofonisti ja joskus myös onnellinen jazzmaajussi.
Paras osterivinokas-ruoka: Sieniravioli
+358 449837274
Benoit Mantel
Mushroom Business
Kuvassa keskellä
Benoit is bringing Helsieni international. Always hungry for more business opportunities, more markets, more knowledge, more diversity, more languages… and more mushrooms.
Paras osterivinokas-ruoka: Sieni misokeitto
+358401829976
Pinja Juvonen
Tuotekehitys ja viestintä
Pinja nauttii kulinaarista elämyksistä, sateisen metsän tuoksusta ja excel-taulukoiden käytännöllisyydestä.
Paras osterivinokas-ruoka: Sienirisotto
Toimisto & viljelmä
Toimistomme ja noutopisteemme on kirjaimellisesti kivenheiton päässä Ilmalan asemalta eli junalla noin 6 minuutin päässä Helsingin päärautatieasemalta. Sienifarmimme on parhaillaan Karjaalla kahdessa merikontissa. Voit sopimuksen mukaan myös noutaa verkkokauppatilauksesi Ilmalasta Helsienen noutopisteestä.