
Mitä Helsieni on?
Kiertotaloutta ja kaupunkiviljelyä
Helsieni on kiertotalousyritys, joka kasvattaa sieniä läheltä saaduissa raaka-aineissa kuten kahvinporoissa. Tavoitteemme on tuottaa paikallista ja terveellistä ruokaa Suomessa ja sen lähiympäristössä. Helsieni etsii ihmisiä ja yrityksiä, jotka uskovat ruoan paikalliseen tuotantoon, kaupunkiviljelyyn ja kiertotalouteen.
Tiimimme
Chris Holtslag
Chief Coffee Waste Cyclist
Kuvassa vasemmalla
Chris nauttii uuden luomisesta, yrityksistä jazz-bändeihin. Hän on lentävä hollantilainen designer, joka pyöräilee ympäri Helsinkiä. Tankatessaan hän nauttii mausteista Intialaista tai Etelä-Amerikkalaista ruokaa: Ay caramba!
Paras osterivinokasruoka: Sieni-ceviche!
+358 404712738
Stéphane Poirié
Sieninsinööri
Kuvassa oikealla
Kun Stéphane ei ole maistelemassa Chrisin valmistamia herkullisia lounaita, hän on äänekäs sieninsinööri, luomusähköviljelijä, innokas kanasaxofonisti ja joskus myös onnellinen jazzmaajussi.
Paras osterivinokas-ruoka: Sieniburgeri
+358 449837274
Benoit Mantel
Mushroom Business
Kuvassa keskellä
Benoit is bringing Helsieni international.
+358401829976
Pinja Juvonen
Tuotekehitys ja viestintä
Pinja nauttii kulinaarista elämyksistä, sateisen metsän tuoksusta ja excel-taulukoiden käytännöllisyydestä.
Paras osterivinokas-ruoka: Sienirisotto
Toimisto & viljelmä
Toimipaikkamme on kirjaimellisesti kivenheiton päässä Keran asemalta eli junalla noin 15 minuutin päässä Helsingin päärautatieasemalta. Sieniviljelmä on toimistomme pihassa kahdessa merikontissa. Täältä voit sopimuksen mukaan myös noutaa verkkokauppatilauksesi, kuten sienipetiainekset.