Tiimi

Chris, Benoit ja Stéphane sieniviljelmällämme

Mitä Helsieni on?

Kiertotaloutta ja kaupunkiviljelyä

Helsieni on kiertotalousyritys, joka kasvattaa sieniä läheltä saaduissa raaka-aineissa kuten kahvinporoissa. Tavoitteemme on tuottaa paikallista ja terveellistä ruokaa Suomessa ja sen lähiympäristössä. Helsieni etsii ihmisiä ja yrityksiä, jotka uskovat ruoan paikalliseen tuotantoon, kaupunkiviljelyyn ja kiertotalouteen.

Tiimimme

Chris Holtslag

Chief Coffee Waste Cyclist

Kuvassa vasemmalla

Chris nauttii uuden luomisesta, yrityksistä jazz-bändeihin. Hän on lentävä hollantilainen designer, joka pyöräilee ympäri Helsinkiä. Tankatessaan hän nauttii mausteista Intialaista tai Etelä-Amerikkalaista ruokaa: Ay caramba!

Paras osterivinokasruoka: Sieni-ceviche!

chris@helsieni.fi

+358 404712738

Stéphane Poirié

Sieninsinööri

Kuvassa oikealla

Kun Stéphane ei ole maistelemassa Chrisin valmistamia herkullisia lounaita, hän on äänekäs sieninsinööri, luomusähköviljelijä, innokas kanasaxofonisti ja joskus myös onnellinen jazzmaajussi.

Paras osterivinokas-ruoka: Sieniravioli

stephane@helsieni.fi

+358 449837274

Benoit Mantel

Mushroom Business

Kuvassa keskellä

Benoit is bringing Helsieni international. Always hungry for more business opportunities, more markets, more knowledge, more diversity, more languages… and more mushrooms.

Paras osterivinokas-ruoka: Sieni misokeitto

benoit@helsieni.fi

+358401829976

Pinja Juvonen

Tuotekehitys ja viestintä

Pinja nauttii kulinaarista elämyksistä, sateisen metsän tuoksusta ja excel-taulukoiden käytännöllisyydestä.

Paras osterivinokas-ruoka: Sienirisotto

info@helsieni.fi

Toimisto & viljelmä

Toimistomme ja noutopisteemme on kirjaimellisesti kivenheiton päässä Ilmalan asemalta eli junalla noin 6 minuutin päässä Helsingin päärautatieasemalta. Sienifarmimme on parhaillaan Karjaalla kahdessa merikontissa. Voit sopimuksen mukaan myös noutaa verkkokauppatilauksesi Ilmalasta Helsienen noutopisteestä.