Sienet

Tuoreita osterivinokkaita

Tuoreita sieniä – mainiota lähiruokaa!

Osterivinokkaitamme on saatavilla ympäri vuoden! Pääkaupunkiseudulla voit milloin tahansa herkutella Helsienen Espoossa kasvatetuilla tuoreilla osterivinokkailla. Sienet ovat parhaimmillaan vastapoimittuina, mutta ne säilyvät jääkaapissa ainakin 10 päivää. Valikoimastamme löytyy kausittain myös muita tuoreita sieniä.

Helsienen sienet ovat monella tapaa mieleeni. Aina tuoreita, kestävästi tuotettuja ja ennenkaikkea herkullisia. Pakko vain ihailla kasvattajien intohimoa hommaan. se näkyy laadussa.

Henri Alén, Restaurant Ultima

Mistä saa Helsienen tuoreita sieniä?

Pussillinen osterivinokkaita

REKO-lähiruokapiirit

Liity Facebookissa kaupunginosasi REKO-ryhmään! Ryhmien kautta tilataan tuotteita suoraan tuottajalta. Olemme mukana useassa REKOssa. Jos et löydä meitä alueeltasi, kirjoita meille info@helsieni.fi

Pussillinen osterivinokkaita

Uudenmaan ruoka

Tilaukset toimitetaan joka viikko valitsemaasi noutopisteeseen, josta voit hakea tuotteesi itsellesi sopivaan aikaan. Uudenmaan ruoka on netissä toimiva ruoan markkinapaikka, foodhub, josta voit ostaa ruokaa suoraan paikallisilta tuottajilta.

Pussillinen osterivinokkaita

K-kaupat

Helsienen osterivinokkaita löytyy valikoiduista ruokakaupoista, kuten K-Citymarket Ruoholahti ja K-Supermarket Mankkaa. Pyydä kauppiasta ottamaan Helsieni-osterivinokkaat lähikauppasi valikoimaan!

Satokaudella valikoimamme laajenee!

Tuoreita siitakesieniä

Siitake

Siitake on arvostettu ruokasieni, jonka hieno umami korostaa ruoan omaa makua.

Tuoreita siiliorakkaita

Siiliorakas

Gourmet-sieni siiliorakas on rakenteeltaan pehmeä ja sen maku on suussasulavan merellinen.

Tuoreita sitruunavinokkaita

Sitruunavinokas

Sitruunavinokas kasvattaa pienehköjä herkkiä sieniä, jotka maistuvat pehmeän raikkailta.

Kuivattuja suppilovahveroita, siitakkeita ja osterivinokkaita

Kuivatut sienet

Kuivaamme kasvattamiamme sieniä, kun sato on ollut erityisen runsas. Näin sienet säilyvät hyvinä pitkän aikaa. Kuivatut sienet ovat ruokakaapin pelastus eivätkä ne vie paljoa tilaa – 100 g kuivattuja sieniä vastaa lähes yhtä kiloa tuoreita! Katso vaihtuva valikoima verkkokaupastamme.

Sienijerky-paloja

Sienijerky

Sienijerky on osterivinokkaista valmistettu suolainen naposteltava kylmän juoman rinnalle. Pureskele muutama pala helpoksi välipalaksi tai ota mukaan retkievääksi – eikä paina paljoa!

Valmistamme sienijerkyn käsityönä Helsienen viljelmällä Espoossa.

Ruoan ammattilaisille

Laatikollinen osterivinokkaita

Osterivinokas

2 kg / kori

Tuoreita siitakkeita

Siitake

Laatikollinen sitruunavinokkaita

Sitruunavinokas

1,5 kg / kori

Toimitamme ykkösluokan tuoreita sieniä kokeille, ravintoloihin ja catering-palveluihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää info@helsieni.fi tai 040 4712 738