Sieniceviche

Sieniceviche

AINEKSET

  • 150 g Helsieni-osterivinokkaita 2 cm levyisinä suikaleina
  • 3 limen mehu
  • 2 cm hienoksi paloiteltua inkivääriä
  • 1 tomaatti paloiteltuna
  • ½ punasipuli hienonnettuna
  • 1 punainen chili hienonnettuna
  • kourallinen silputtuja korianterin lehtiä
  • 1 avokado
  • suolaa
  • pippuria

VALMISTUS

Höyrytä tai paista sienet ja anna niiden jäähtyä. Hienonna sillä välin inkivääri, punasipuli ja chili, paloittele tomaatti ja avokado sekä silppua korianteri. Lisää nämä jäähtyneiden sienten kanssa kulhoon, purista päälle limettien mehu ja sekoita varovasti. Mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan.

Laita sieniceviche marinoitumaan jääkaappiin ainakin puoleksi tunniksi. Tarjoile paahtoleivän kera.